NOTICE: help.openstreetmap.org is no longer in use from 1st March 2024. Please use the OpenStreetMap Community Forum

Hi, I have a problem with one OSM map. Since this morning I can't see the objects on the maps. The configuration has not changed. I am just a user, not a developer, but I need this map.

I usually use the map every day.

Can anyone help me where is the problem? Yesterday everything was fine. Now I only see a clean map.

http://umap.openstreetmap.fr/sk-sk/map/d4r7_mapa_513495#11/48.1320/17.2314

asked 03 Jul '23, 08:30

JakGall's gravatar image

JakGall
11112
accept rate: 0%

edited 03 Jul '23, 09:42

scai's gravatar image

scai ♦
33.3k21309459

1

Do you know the author of this map? Maybe try to contact this person.

(03 Jul '23, 12:02) scai ♦

I try, but for now a dont have response. But it is unreal, we havent got backup. I can't explain why it happened. Can be a problem on umap site?

(03 Jul '23, 12:14) JakGall

Can I restore backup from one or more week back?? it is possible from umap site? or someting similar? thx for response

(03 Jul '23, 12:38) JakGall

Should be fixed, sorry for this!

permanent link

answered 04 Jul '23, 13:23

ybon's gravatar image

ybon
626713
accept rate: 42%

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×314
×32

question asked: 03 Jul '23, 08:30

question was seen: 527 times

last updated: 04 Jul '23, 14:29

NOTICE: help.openstreetmap.org is no longer in use from 1st March 2024. Please use the OpenStreetMap Community Forum