If I try to view OpenStreetMap with this url in Chrome https://www.openstreetmap.org/#map=15/50.9401/3.8923

I have around this location a large grey area. The streets are visible but not the land use. I don't have this problem with map 14 or map 16 for the same place. Not sure if it is just me? I tried Ctrl-F5, but didn't help.

asked 20 Aug '22, 23:11

joopts's gravatar image

joopts
11112
accept rate: 0%


I'm guessing that the problem was this. It was reverted and the user was blocked.

At one zoom level you're just seeing old data, and because of the new tile CDN there's no easy way to request an update. It'll sort itself out eventually.

permanent link

answered 20 Aug '22, 23:44

SomeoneElse's gravatar image

SomeoneElse ♦
36.2k71368855
accept rate: 16%

Ok. I thought the maps are rerendered automatically if there is an update. If I change something, it depends on the zoom level when it is visible, but I don't remember it taking more then only a few minutes. So not sure why the revert then didn't result in the correct map for this zoom level. Is it different if you have a changeset with a small area vs big area here? I guess it's not good practice to make some change to trigger an update, if that would work at all.

(21 Aug '22, 23:58) joopts
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×521
×82

question asked: 20 Aug '22, 23:11

question was seen: 334 times

last updated: 21 Aug '22, 23:58

powered by OSQA