Hello,

I added a place a few month ago, but it doesn't appear in the maps anymore.

Every other Place around my added place appears with an icon. Mine is not appearing.

I want it to appear in first on the MAP of TESLA-Navigation - and it was there until a few days ago. It disappeared from there.

Any Informations???

the place is called

AP-Film.de Filmproduktion

https://www.openstreetmap.org/edit#map=19/48.50328/9.21188

Thank You =)

asked 26 Jan, 17:56

Amato's gravatar image

Amato
2112
accept rate: 0%


I see it on the standard map at openstreetmap.org. It appears with a name and a dot rather than a specific icon - that is normal for office=company. If you are not seeing it, try ensuring your browser cache is refreshed.

I don't know anything about TESLA Navigation, sorry. Even if they use OpenStreetMap data, they may have a completely different process for deciding what is shown on their maps, so you can't necessarily draw any conclusions from the openstreetmap.org which is just one of many renderings of the data.

permanent link

answered 26 Jan, 18:27

alan_gr's gravatar image

alan_gr
2.3k11942
accept rate: 12%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×510
×20
×4

question asked: 26 Jan, 17:56

question was seen: 250 times

last updated: 26 Jan, 18:27

powered by OSQA