NOTICE: help.openstreetmap.org is no longer in use from 1st March 2024. Please use the OpenStreetMap Community Forum

Hello,

I added a place a few month ago, but it doesn't appear in the maps anymore.

Every other Place around my added place appears with an icon. Mine is not appearing.

I want it to appear in first on the MAP of TESLA-Navigation - and it was there until a few days ago. It disappeared from there.

Any Informations???

the place is called

AP-Film.de Filmproduktion

https://www.openstreetmap.org/edit#map=19/48.50328/9.21188

Thank You =)

asked 26 Jan '22, 17:56

Amato's gravatar image

Amato
21112
accept rate: 0%


I see it on the standard map at openstreetmap.org. It appears with a name and a dot rather than a specific icon - that is normal for office=company. If you are not seeing it, try ensuring your browser cache is refreshed.

I don't know anything about TESLA Navigation, sorry. Even if they use OpenStreetMap data, they may have a completely different process for deciding what is shown on their maps, so you can't necessarily draw any conclusions from the openstreetmap.org which is just one of many renderings of the data.

permanent link

answered 26 Jan '22, 18:27

alan_gr's gravatar image

alan_gr
2.6k12245
accept rate: 15%

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×535
×21
×5

question asked: 26 Jan '22, 17:56

question was seen: 753 times

last updated: 26 Jan '22, 18:27

NOTICE: help.openstreetmap.org is no longer in use from 1st March 2024. Please use the OpenStreetMap Community Forum