It seems that when I try to log in into my OSM Profile in Maps.me there's always an error and it doesn't log in. Any ideas?

asked 22 Aug, 14:02

Eoni's gravatar image

Eoni
112
accept rate: 0%

I did run into a similar problem in OsmAnd some day. To fix it I had to go to https://www.openstreetmap.org/user/<me>/, settings, OAuth 1 settings and remove all entries for OsmAnd. Try doing the same for Maps.me, assuming that it uses OAuth, too.

(24 Aug, 15:45) scai ♦

Hello @scai, I've tried your fix (my maps.me doesn't have OAuth1, but OAuth2) it did have some maps.me entries which I deleted, but it's still not working. Same error on the log in. I've sent them an e-mail, will see if they come with some reply, it's very odd. Thanks for your help though!

(25 Aug, 07:52) Eoni

Organic Maps could also be an option for you. Maybe it doesn't have this bug.

(25 Aug, 08:08) scai ♦

If it doesn't get fixed I'll try the other one. I'd have to figure out how to import my places 😉. Thanks again!

(25 Aug, 08:11) Eoni
Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×7
×5

question asked: 22 Aug, 14:02

question was seen: 191 times

last updated: 25 Aug, 08:11

powered by OSQA