I removed the connection from the south end of Ypsilanti st. to Main St. and it appears in https://www.openstreetmap.org/#map=18/41.95724/-83.66016

But not when I zoom out: https://www.openstreetmap.org/#map=17/41.95639/-83.66165

asked 13 May, 20:48

gcapilot's gravatar image

gcapilot
262
accept rate: 0%


This is a recurring question: the renderer for the standard map usually takes only few minutes to process the changes, especially when they do not involve huge parts of the map, but the fresh tile might not be shown to you if something, somewhere between the source and your screen, is acting as a cache (your browser is one of these, so refreshing the page or clearing its cache, often does the trick).

Read the FAQ for more information.

permanent link

answered 13 May, 22:30

MarcoR's gravatar image

MarcoR
5723718
accept rate: 23%

1

Thanks! I cleared my chrome cache and reloaded those zoom screen sand all is well. It was the browser cache.

(14 May, 01:44) gcapilot
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×115
×100
×78
×11

question asked: 13 May, 20:48

question was seen: 138 times

last updated: 14 May, 16:38

powered by OSQA