OSM shows the location of my old house, not my current location in my new house and I can't see how to fix it.

I recently moved house and took my wireless access point with me, but have a new router at the new location.

If I go on to OSM and click "my location" it goes to my old house (200 iles away), no matter whether I connect via ethernet on my desktop, or wifi on my mobile devices. If I disconnect from the network, then open OSM on my mobile, it shows the right location.

whatismyip shows the correct location.

Any ideas how to fix this?

asked 19 Aug, 17:04

DrunkenSailorWorldTravel's gravatar image

DrunkenSailo...
2612
accept rate: 0%

I figure it would be likely to be due to your browser's or operating system's location service things. Did you accidentally deny OSM access to your location? Did you try reloading the page without cached stuff?

(21 Aug, 12:36) zoosh

turns out it something to do with Googles geolocation of the SSID/BSSID of my wifi. Its taken a bit of time, but is now working OK!

permanent link

answered 22 Aug, 20:55

DrunkenSailorWorldTravel's gravatar image

DrunkenSailo...
2612
accept rate: 0%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×255
×75
×9

question asked: 19 Aug, 17:04

question was seen: 230 times

last updated: 22 Aug, 20:55

powered by OSQA