Hello!

I have a question and hope somebody can help me. A while back I created a map and I use it as an iframe. A few times I updated the map with succes, but for some reason I can no longer edit it. It still works as an iframe, but when I use the same link as before I just see the map, no editor. Also when I login into umap I do not see the map there. Anybody a clue what is going on and what I can do?

asked 07 Jan, 18:56

BenPrins's gravatar image

BenPrins
11112
accept rate: 0%

edited 07 Jan, 21:22

TZorn's gravatar image

TZorn
6.1k229116


First, please check you are still using the same umap instance as before (e.g. umap.openstreetmap.fr, umap.openstreetmap.de, ...)

Then please have a look at the answer to a previously placed question of the same topic, or yet another one.

permanent link

answered 07 Jan, 21:09

TZorn's gravatar image

TZorn
6.1k229116
accept rate: 16%

edited 07 Jan, 21:11

2

I found it! Nice. I am so happy. It seems that I was using a secure edit link. Thanks for the help. I have now attached the map to my account :)

(07 Jan, 21:14) BenPrins
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×450
×322
×208
×71

question asked: 07 Jan, 18:56

question was seen: 359 times

last updated: 07 Jan, 21:22

powered by OSQA