A few months ago I was editing a large body of water in my area. However something happened and it no longer appears on the map. I checked and repositioned every line and node. Even redrew certain spots. I still cant get it to appear. I also checked all tags and relations. Any ideas?

asked 27 Dec '19, 20:55

RickieFareShowe18's gravatar image

RickieFareSh...
4114
accept rate: 0%

1

A link to the water body in question might help.

(27 Dec '19, 21:50) InsertUser

I think I may have fixed it with changeset https://www.openstreetmap.org/changeset/78947721

The outer was not an unbroken set of linked ways (which probably doesn't matter) but there was an extra way with role of outer that had no tags on it that was likely breaking things.

permanent link

answered 28 Dec '19, 05:05

stf's gravatar image

stf
8.6k969137
accept rate: 18%

2

Thank you so much! Everything is all set now!

(28 Dec '19, 05:15) RickieFareSh...
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×197
×156
×144
×71
×8

question asked: 27 Dec '19, 20:55

question was seen: 276 times

last updated: 28 Dec '19, 05:15

powered by OSQA