I have a Montana 610 and copied and renamed the OSM generated Australia gmapsupp.img to it. When checking if all went well, I noteced that the east part of th map is not displaying. Of course I will be visiting the east coast... The .img file is displaying correctly in BaseCamp and file size on the Montana is the same as that of the original one. I have done th same procedur before without running in any difficulty. Any idea what might be causing this?

asked 29 Jun '19, 14:09

DutchMark's gravatar image

DutchMark
11113
accept rate: 0%

edited 29 Jun '19, 14:10

1

Where did you download the img file?

(30 Jun '19, 17:17) InsertUser
(30 Jun '19, 17:29) DutchMark

Not that I really solved the issue, but I made an OSM gmapsupp.img file with only the tiles required for my trip. Now the full map loads, so I am good for my trip. Still curious to find out why the Australia OSM gmapsupp.img file does not display properly...

permanent link

answered 29 Jun '19, 18:10

DutchMark's gravatar image

DutchMark
11113
accept rate: 0%

edited 30 Jun '19, 16:33

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×7
×4
×4

question asked: 29 Jun '19, 14:09

question was seen: 341 times

last updated: 30 Jun '19, 17:29

powered by OSQA