I am editing the OSM .xml style file and I am having some issues with the font color defaulting to black regardless of the color I changed it to, as well as the >title< not showing up in the legend. below is an example for one feature that I have created:

Google Doc of OSM Sample XML Style File

Thank you for your help in advance!

asked 04 Mar, 23:14

lowspark's gravatar image

lowspark
11113
accept rate: 0%

edited 06 Mar, 09:04

SimonPoole's gravatar image

SimonPoole ♦
38.1k13284605

2

What "OSM .xml style file" are you using? The default OpenStreetMap style hasn't been an .xml project for several years.

(05 Mar, 12:13) Richard ♦

it should have been "A Osm Style File" i am editing the osm data set to represent some of my data needs and styles but am having the issues as stated above.

(05 Mar, 15:57) lowspark
2

What software are you using for rendering and map display?

(05 Mar, 16:48) alester

I am creating the .xml style file then loading it to Geo Server. Then associating it to the Polygon layer of choice. when that has been completed I then load the polygon layer via a WMS service into QGIS. Thank you for your help.

(05 Mar, 17:01) lowspark
Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×25
×9
×3

question asked: 04 Mar, 23:14

question was seen: 338 times

last updated: 06 Mar, 09:04

powered by OSQA