Hi, it looks like settings of OSM have been changed recently: rectangle around buildings is now less thicker than a few days ago and surface after selecting building is not as red as before. Makes it also difficult to locate already added buildings by others. Any reason for this or how to change this? See example: 3 added buildings but hardly visible. And yes, i have tried to use "display options" but doesn't help.screenshot

asked 28 Nov '18, 11:55

Ambior's gravatar image

Ambior
1612
accept rate: 0%

edited 28 Nov '18, 18:46

aseerel4c26's gravatar image

aseerel4c26 ♦
31.9k16237548

2

Which editor are you using?

(28 Nov '18, 17:07) alester

Id editor, same as before the change.

(28 Nov '18, 17:54) Ambior

You need to open an issue on the iD issue tracker and try to resolve the issue there.

permanent link

answered 30 Nov '18, 13:12

SimonPoole's gravatar image

SimonPoole ♦
37.8k13284601
accept rate: 19%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×257
×53
×22
×8

question asked: 28 Nov '18, 11:55

question was seen: 295 times

last updated: 30 Nov '18, 13:12

powered by OSQA