Hello everyone,

a bit ago, I encountered a navigation problem using Maps.me. The navigation kept avoiding one road by car, so I looked into the road and saw that motorised vehicles were wrongly forbidden. I reseted the properties to allow cars, and tried navigating directly on OSM (Example). However, the road keeps avoiding cars.

Does anyone know why? Does OSM's navigation tool take some time to update?

Thank you very much in advance!

asked 12 Nov '18, 20:13

jorgman1's gravatar image

jorgman1
26113
accept rate: 0%


The navigation tool on OpenStreetMap is provided by third parties. As with all navigation software they use a database that takes awhile to update. So don't be surpriced it takes a couple of days before the new route is taken into account. Right now it looks like rout via Graphhopper this for me

permanent link

answered 13 Nov '18, 04:08

escada's gravatar image

escada
17.1k16141271
accept rate: 21%

1

Thank you for your quick answer. I'm new in OSM and didn't know that navigation is provided by a third party that did not actualise the database immediately, but that makes sense. :)

(13 Nov '18, 18:15) jorgman1
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×37

question asked: 12 Nov '18, 20:13

question was seen: 382 times

last updated: 13 Nov '18, 18:15

powered by OSQA