Hey. I noticed that some of my uploaded tracks are not displayed when I put the "OpenStreetMap GPS tracks" both in the ID editor and when I see the map. This tracks are identifiable. What could be the problem?

asked 13 Jun '18, 19:47

Yaugen's gravatar image

Yaugen
11112
accept rate: 0%


see https://help.openstreetmap.org/questions/37514/gps-traces-layer-not-updating respectively https://github.com/openstreetmap/iD/issues/5057 . I guess the biggest issue is that the layer is not updating often.

permanent link

answered 13 Jun '18, 20:19

aseerel4c26's gravatar image

aseerel4c26 ♦
32.3k16241553
accept rate: 18%

The problem is that several tracks were lost from the displayed tracks, which were already displayed. For example, https://www.openstreetmap.org/#map=18/53.83586/27.59136&layers=G, I added at least 4 tracks to this track on the bike path, 2 of which were already displayed weeks ago, and now they are gone. New are not displayed at all.

(13 Jun '18, 20:31) Yaugen
1

I guess only the developer(s) knows. Would need communication on their github (external account!).

My personal suggestion is to use JOSM to do your OSM editing and display all GPS traces in an area as they do not rely on a pre-generated gps tile layer.

(13 Jun '18, 21:06) aseerel4c26 ♦
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×102

question asked: 13 Jun '18, 19:47

question was seen: 598 times

last updated: 13 Jun '18, 21:06

powered by OSQA