Hi all, I have attempted to fix the islet so that it shows correctly. I have verified the tags/settings against other locks/wier that work but i cannot see why this one does not.

I have searched though other questions and this islet should work based on other answers.

Islet is located here https://www.openstreetmap.org/#map=18/51.29554/0.50461

asked 09 Dec '17, 11:26

papaj's gravatar image

papaj
913510
accept rate: 0%


The riverbank is repeated and the islet is only part of one of them:

https://www.openstreetmap.org/relation/6593448

https://www.openstreetmap.org/relation/6593575

(I found that by inspecting https://www.openstreetmap.org/way/317908658 )

permanent link

answered 09 Dec '17, 11:35

maxerickson's gravatar image

maxerickson
10.7k1073150
accept rate: 31%

2

Yes, there are 2 riverbank relations (duplicates) of which the islet is a member of only one. I suggest to delete https://www.openstreetmap.org/relation/6593575. That should make the islet appear.

(09 Dec '17, 12:02) Hjart

Thanks. Moved a member of the 6593575 multipolygon to 6593448 and deleted 6593575

(09 Dec '17, 12:30) papaj
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×42
×2

question asked: 09 Dec '17, 11:26

question was seen: 463 times

last updated: 09 Dec '17, 12:30

powered by OSQA