Hi

Has anyone had a problem with Overpass Turbo not loading locally store routines. I'm using FF 54.01 (not the latest, I had to regress as Potlatch & flash weren't playing nicely).

I've checked FF's developer's local storage & the routines are all there.

The way it displays centrally stored routines (osm.org) has also changed, displaying a scrollable window within a window.

Edit: Update images. I'm now also getting the message on the right

alt text alt text

asked 21 Sep '17, 17:40

DaveF's gravatar image

DaveF
1.2k526179
accept rate: 0%

edited 22 Sep '17, 11:50

It happens to me from time to time, usually a reload of Overpass-turbo is adequate to resolve the issue.

(21 Sep '17, 20:06) SK53 ♦

I've reloaded OPT, restarted FF, reboot PC, even performed a system restore, but no luck.

(22 Sep '17, 11:52) DaveF

Strange. Are there any error messages in the Javascript Console when you open up overpass turbo?

(24 Sep '17, 20:26) tyr_asd
Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×125
×5
×1

question asked: 21 Sep '17, 17:40

question was seen: 591 times

last updated: 24 Sep '17, 20:26

powered by OSQA