Recently "query features" started returning a black frame. Clearing cache/cookies doesn't help, appears in both FF 52 and Chrome 57; orange circle doesn't even disappear after click, looks like the request just hangs up.

pic

alt text

upd: XHR response header seems ok. But response text just has "Searching" fields which don't update over time.

<h2>
<a class="geolink" href="/"><span class="icon close"></span></a>
Query Features
</h2>

<div class="query-intro">
<p>Click on the map to find nearby features.</p>
</div>

<div id="query-nearby" class="query-results">
<h3>Nearby features</h3>
<img class="loader" src="/assets/searching-b66184be88a18bc2147e414ab67bde941db2507a69d455439a09d5280a8bdb63.gif" alt="Searching" />
<ul class="query-results-list"></ul>
</div>

<div id="query-isin" class="query-results">
<h3>Enclosing features</h3>
<img class="loader" src="/assets/searching-b66184be88a18bc2147e414ab67bde941db2507a69d455439a09d5280a8bdb63.gif" alt="Searching" />
<ul class="query-results-list"></ul>
</div>

upd: The tool works in Chrome Incognito window, but does not in Firefox Private mode.

asked 18 Mar, 09:27

netnazgul's gravatar image

netnazgul
31113
accept rate: 0%

edited 30 Mar, 19:50

aseerel4c26's gravatar image

aseerel4c26 ♦
28.2k14210486

3

Please press in Firefox "Ctrl + Shift + I" (or go to the menu, developer tools, show tools (first menu item)). Then press reload in the "network" tab (rightmost tab).

Then use the Query Feature as usual. Please add to this description what Firefox reports for XHR. The relevant columns are Status, File (or URL?) and Size.

(19 Mar, 08:23) Roland Olbricht

The issue still persists in both browsers, clearing cache and settings does not help, so it's not browser related. Given that it works on other PCs, I assume it's somehow PC related, but can't understand how it can depend on it.

Somehow the tool works in Chrome Incognito, but does not in Firefox Private.

(30 Mar, 05:39) netnazgul
1

@netnazgul: in the network view there should be two requests to overpass-api.de - please take a screenshot of those.

(30 Mar, 06:46) aseerel4c26 ♦

Please note that this tool needs to do requests to a third-party server (overpass-api.de). If you use browser addons which block third-party requests or use white- or blacklists with relevant entries for overpass-api.de, it will not work.

permanent link

answered 30 Mar, 06:50

aseerel4c26's gravatar image

aseerel4c26 ♦
28.2k14210486
accept rate: 17%

3

Trying to switch addons helped - somehow Ace Stream Web Extension messed with OSM requests. Disabled it, and now everything works ok

(30 Mar, 17:55) netnazgul

It seems to be working fine and with quick response for me on Safari, Firefox and Cliqz assuming this is the thing you mean...

alt text

permanent link

answered 18 Mar, 11:15

nevw's gravatar image

nevw
7.7k2478135
accept rate: 10%

edited 18 Mar, 11:19

I know that it works (cause it works on my work PC), I just can't figure how to troubleshoot it (see the screenshot update)

(19 Mar, 06:53) netnazgul
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×87
×76
×65
×27

question asked: 18 Mar, 09:27

question was seen: 510 times

last updated: 30 Mar, 19:50

powered by OSQA