In my local openstreetmap which built under the instruction of install.md on the github. When i make a routing request using the graphhopper routing engine, it does not return me a result, even an error message, it shows a search.gif keep loading on the sidebar_content.

But the OSRM engine can return a instruction message. I did not change any code related with direction .js file on the rails port. Do i lost some setting or otherthing important?

asked 03 Nov '16, 15:04

yuyy's gravatar image

yuyy
236222431
accept rate: 20%

are those services free to use ? Or is there some IP-address or developer key restriction ?

(03 Nov '16, 16:33) escada

It should be the josnp disabled in my enviroment. I set up local graphhopper routing service under this instruction, and add web.jsonp_allowed=true in the config.properties. Then change the graphhopper routing api address to //localhost:8989/route in config/application.yml.The graphhopper routing service can return me the right result finally.

permanent link

answered 08 Nov '16, 08:25

yuyy's gravatar image

yuyy
236222431
accept rate: 20%

I've accepted this as an answer for you - hope you don't mind! (OSQA doesn't let you accept your own answers).

(17 Nov '16, 22:54) SomeoneElse ♦
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×16
×7
×1

question asked: 03 Nov '16, 15:04

question was seen: 1,173 times

last updated: 17 Nov '16, 22:54

powered by OSQA