The UMAP search function was recently updated (opens a large search field on the right), which worked much better.

However it's recently stopped working. Searching for a location now just generated a scrolling left-right bar at the top of the screen. It gets stuck and never returns a search result. Anyone found a fix for this?

asked 17 Oct '16, 11:06

BRCEFAER's gravatar image

BRCEFAER
26223
accept rate: 0%

Which umap instance are you using?

(17 Oct '16, 13:33) SimonPoole ♦

I also had this problem, many times, yesterday.

I had to recharge the page to carry on.

Today it's working fine!

I've no explanation.

permanent link

answered 29 Nov '16, 15:25

grandbic's gravatar image

grandbic
413
accept rate: 0%

Alternatively search in Google. Example: you look for "paris".
Search in Google as shown here: paris site:umap.openstreetmap.fr

permanent link

answered 16 Dec '16, 10:31

osmwichtel's gravatar image

osmwichtel
1579
accept rate: 0%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×174
×164

question asked: 17 Oct '16, 11:06

question was seen: 1,247 times

last updated: 16 Dec '16, 10:31

powered by OSQA