I uploaded the edits made within ArcGIS to OSM. The upload tool ran successfully, but the edits are not showing up on OSM. Is there a certain time frame it takes for OSM to refresh the data?

asked 05 Jan '16, 18:58

mjb17's gravatar image

mjb17
26335
accept rate: 0%

1

Can you tell us where the edits were, and what username you made them under?

(05 Jan '16, 19:19) Richard ♦

They were in the Hollister Hills State Vehicular Recreation Area. The username used was mjb17.

(05 Jan '16, 19:36) mjb17

The only edit I could find under that user name is this edit near Plainview. Since it was made using the ID editor I presume it's not the edit you mean?

(06 Jan '16, 09:27) Lightsider
1

There are two more changesets under that account (36385110 & 36411014), both made from ArcGIS, but they're both empty. It looks like something didn't quite work right during the upload.

(06 Jan '16, 22:39) alester
Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×551
×97
×33
×31

question asked: 05 Jan '16, 18:58

question was seen: 1,458 times

last updated: 06 Jan '16, 22:39

powered by OSQA