NOTICE: help.openstreetmap.org is no longer in use from 1st March 2024. Please use the OpenStreetMap Community Forum

Some tag values are not linked to the wiki in spite of there is a wiki page about them. Who can fix it?

Example:

asked 13 Jan '15, 17:49

mor's gravatar image

mor
26112
accept rate: 0%

edited 13 Jan '15, 19:03

aseerel4c26's gravatar image

aseerel4c26 ♦
32.6k18248554


Yes, at least this is inconsistent. I do not know why. Maybe it is an manual task, maybe someone does a sync with the existing tag pages in the wiki only every year, … Just for whatever it is good for, Taginfo has it linked.

You could suggest this to be changed at the website's issue tracker (if you do, please mention the ticket's URL here and mention this question's URL in the ticket's text). See in our wiki: Bugs#Bugs_in_OSM-related_Software.

permanent link

answered 13 Jan '15, 19:11

aseerel4c26's gravatar image

aseerel4c26 ♦
32.6k18248554
accept rate: 18%

edited 13 Jan '15, 19:13

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×89
×71

question asked: 13 Jan '15, 17:49

question was seen: 2,329 times

last updated: 13 Jan '15, 19:13

NOTICE: help.openstreetmap.org is no longer in use from 1st March 2024. Please use the OpenStreetMap Community Forum