Recentemente editei as curvas do rio na localidade 15/-20.6552/-51.1321 e agora o rio "sumiu", pois quando entro https://www.mapbox.com/design/ e procuro na localidade, aparece como que se o rio não estivesse ali.

Alguém pode me ajudar?

asked 14 Sep '14, 19:11

1987phd's gravatar image

1987phd
11112
accept rate: 0%

edited 14 Sep '14, 21:41

SomeoneElse's gravatar image

SomeoneElse ♦
32.0k63330748

Actually, it looks like something's broken in the data there (a riverbank polygon?).

(14 Sep '14, 21:46) SomeoneElse ♦
2

@1987phd Precisamos de mais detalhes. Tente entrar em contato com a comunidade brasileira via chat ou algo parecido: http://www.openstreetmap.com.br/comunidade/

(15 Sep '14, 12:37) jgpacker

@1987phd, eu vou verificar a área e já te mando mensagem pelo OSM mesmo

(15 Sep '14, 12:40) naoliv

As relações estavam quebradas. Atualiza a página que você já deve ver a área arrumada.

permanent link

answered 15 Sep '14, 12:57

naoliv's gravatar image

naoliv
6006919
accept rate: 37%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×61
×34
×20
×1

question asked: 14 Sep '14, 19:11

question was seen: 1,477 times

last updated: 15 Sep '14, 12:57

powered by OSQA