I have very often a horribly slow map load with anything other than the MapQuest option. Checking I found that I get data from 31.169.50.10 which is a hosting company located in Oslo, Norway called Blix Solutions. Is this a problem on their end or somewhere else?

Basically I receive data at around 10KB/s when it slows down really bad. This seems to happen at any time of day, even at night when internet load is low. Normally tiles load pretty much instantly. This slow load also happen in the selection view in JOSM. Really annoying when trying to download an area to edit. Have to wait for a couple of minutes for the map tiles to load.

asked 26 Jun '14, 04:35

Gazer75's gravatar image

Gazer75
26112
accept rate: 0%

edited 26 Jun '14, 12:26

aseerel4c26's gravatar image

aseerel4c26 ♦
32.1k16239551

1

Transient problems like this are probably best discussed in IRC, where a sysadmin may be able to diagnose issues with the regional tile caches. #osm-dev on OFTC is the best place to ask.

(27 Jun '14, 08:36) Richard ♦
Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×238
×87
×29

question asked: 26 Jun '14, 04:35

question was seen: 3,083 times

last updated: 27 Jun '14, 08:36

powered by OSQA