NOTICE: help.openstreetmap.org is being shutdown on 1st March 2024. Please use the OpenStreetMap Community Forum

I have added a single node on a map, it's over a building, and tagged it as amenity=arts_centre. I used the latest JOSM. The node is not showing on the map... here is the link:

http://www.openstreetmap.org/#map=18/43.83243/13.04435

A similar node over the nearby building is correctly shown (the node for the postal office), whereas the arts_centre isn't. What did I make wrong? Thanks! -Fabrizio

asked 03 Oct '13, 10:05

splisp's gravatar image

splisp
11112
accept rate: 0%

closed 03 Oct '13, 10:35

Frederik%20Ramm's gravatar image

Frederik Ramm ♦
82.5k927201273

The question has been closed for the following reason "Duplicate Question" by Frederik Ramm 03 Oct '13, 10:35


Enter "map style" in the search box above and read some of the responses. Especially, read the answer to "I have made edits but they don't show up on the map". The short answer is that not everything is shown on the default map and that's normal!

permanent link

answered 03 Oct '13, 10:35

Frederik%20Ramm's gravatar image

Frederik Ramm ♦
82.5k927201273
accept rate: 23%

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×3

question asked: 03 Oct '13, 10:05

question was seen: 1,824 times

last updated: 03 Oct '13, 10:35

NOTICE: help.openstreetmap.org is being shutdown on 1st March 2024. Please use the OpenStreetMap Community Forum