Dear Sir,

Since yesterday I am receiving a blank page after requesting a data export. The web console gives me the following message:

[09:40:49.306] GET http://api.openstreetmap.org/api/0.6/map?bbox=15.181,-4.4888,15.602,-4.143 [HTTP/1.1 400 Bad Request 1010ms]

asked 22 Aug '13, 08:48

Paulin%20Bekambo's gravatar image

Paulin Bekambo
1111
accept rate: 0%

edited 22 Aug '13, 14:27

aseerel4c26's gravatar image

aseerel4c26 ♦
31.9k16237548


Likely the area you selected is too big ("bad request"; same for me). Try a smaller area, e.g: http://api.openstreetmap.org/api/0.6/map?bbox=15.55,-4.24,15.56,-4.23 . Background: The export feature needs much processing power, which our servers are short of (just donated resources!). It could be that it works during a low load time (see graph).

permanent link

answered 22 Aug '13, 14:24

aseerel4c26's gravatar image

aseerel4c26 ♦
31.9k16237548
accept rate: 18%

edited 22 Aug '13, 14:37

1
(22 Aug '13, 17:51) stephan75
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×524
×276
×190

question asked: 22 Aug '13, 08:48

question was seen: 7,133 times

last updated: 22 Aug '13, 17:51

powered by OSQA