An island is mapped in the lake Klausensee near Schwandorf since 2008 but not shown in MapQuest Open? I compared it with a working sample (rendered in Standard and MapQuest Open) but can't find the reason for the problem (rendered in Standard but not in MapQuest Open). Can someone else please check it?

asked 22 Jun '13, 11:57

ares72's gravatar image

ares72
36112
accept rate: 0%


The difference is the tagging of the lakes:

The water in the second example is does not have inner holes - as it is tagged to the whole way.

See How to create islands in lakes in the wiki.

So, the natural=water and name tags should be moved from the outer way to the relation. Then it is correct. And it will likely also render in MapquestOpen (after it updated, which can take some days(?)).

permanent link

answered 22 Jun '13, 12:19

aseerel4c26's gravatar image

aseerel4c26 ♦
31.9k16237548
accept rate: 18%

edited 22 Jun '13, 13:04

I moved the tags from the outer way to the relation. Thank you for checking the problem.

(22 Jun '13, 13:48) ares72
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×21

question asked: 22 Jun '13, 11:57

question was seen: 1,569 times

last updated: 22 Jun '13, 14:05

powered by OSQA