There are a block of tiles near http://www.openstreetmap.org/?lat=52.196285&lon=0.176623&zoom=18&layers=M which have been showing "...more OSM coming soon" for a couple of days now. Can anything be done about this?

Thanks, John

asked 24 Sep '12, 09:38

jpsa's gravatar image

jpsa
1111
accept rate: 0%

The actual message that I'm seeing pre-dirtying (for e.g. http://b.tile.openstreetmap.org/18/131205/86359.png ) is "The tile (blah) cannot be displayed, because it contains errors". Status gives "Tile is clean. Last rendered at Mon Sep 24 08:53:34 2012"

(24 Sep '12, 09:59) SomeoneElse ♦

Dirtying the tiles, as per this answer, seems to work.

permanent link

answered 24 Sep '12, 09:54

SomeoneElse's gravatar image

SomeoneElse ♦
32.0k63330748
accept rate: 15%

I suspect they got dropped from the full queue previously: http://munin.openstreetmap.org/openstreetmap/yevaud.openstreetmap/renderd_queue.html

(24 Sep '12, 09:56) EdLoach ♦

Thank you!

(24 Sep '12, 10:14) jpsa
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×229
×69

question asked: 24 Sep '12, 09:38

question was seen: 1,764 times

last updated: 24 Sep '12, 10:14

powered by OSQA