I added a way joining an existing cycle path and a road.

This is the way that I added: http://www.openstreetmap.org/browse/way/158514786

It shows that its end nodes are also parts of other ways, and it has also got the "bicycle=designated" attribute on.

Yet when I go on www.openrouteservice.org and try to do a bicycle route from say

Pos@: -0.769655 53.227528

to

Pos@: -0.802614 53.222493

by bicycle, then it doesn't route using my new way. It should not go all the way east to Harby!

i.e., should probably be significantly less than 10km, not 18.9km.

Can anyone please let me know what I have failed to do or done wrong?

Thank you

asked 09 May '12, 16:47

bentaylor's gravatar image

bentaylor
11112
accept rate: 0%

edited 09 May '12, 16:52


http://www.openrouteservice.org/ says "OSM-Data for Routing: 11.03.12" and the first entry of http://www.openstreetmap.org/browse/way/158514786/history says "Edited at: Sun, 08 Apr 2012 12:16:10 +0000".

permanent link

answered 09 May '12, 17:03

gnurk's gravatar image

gnurk
6.1k106095
accept rate: 15%

Why is that a problem?

(09 May '12, 17:09) bentaylor
4

Because the data OpenRouteService.org uses is one month older than your addition to the OSM database.

(09 May '12, 17:17) gnurk
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×249
×136
×25

question asked: 09 May '12, 16:47

question was seen: 2,796 times

last updated: 09 May '12, 17:17

powered by OSQA