Don't know where to post this. There's a little issue where parts of a lake show as land and parts of the land show and water (kind of like a photographic negative really... probably a minus sign somewhere... always had trouble with those minus signs...) anyway, it's happening around here:

http://www.openstreetmap.org/?minlon=-78.6187362670898&minlat=35.9839973449707&maxlon=-78.6174926757812&maxlat=35.9844665527344

asked 19 Oct '10, 16:56

jrubio's gravatar image

jrubio
1111
accept rate: 0%

closed 19 Oct '10, 17:04

Jonathan%20Bennett's gravatar image

Jonathan Ben...
8.2k1785107

You need to post bug reports at the OpenStreetMap issue tracking system (http://trac.openstreetmap.org/). This Q&A system is for people to get help to do something with OpenStreetMap data and tools.

(19 Oct '10, 17:04) Jonathan Ben...

The question has been closed for the following reason "Question is off-topic or not relevant" by Jonathan Bennett 19 Oct '10, 17:04


This problem append only with osmrender, not with mapnik.

Use the "+" on right to change the map style.

Problem probably come from an unclosed water polygon when map was rendered (may be still open).

permanent link

answered 19 Oct '10, 17:04

frodrigo's gravatar image

frodrigo
660510
accept rate: 13%

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×70
×64
×14
×2

question asked: 19 Oct '10, 16:56

question was seen: 3,294 times

last updated: 19 Oct '10, 17:04

powered by OSQA